Kurs

Nybegynner

Begynn der du er. Du får grundig innføring i hver enkelt stilling (asana), og individuelle tilpasninger til disse. Bevegelse, pust, hvile.

Kr 2400,-

Videregående

Dersom du har gått et nybegynnerkurs er dette kurset et naturlig valg.

Kr 2400,-

Lyst å trene 2 ganger i uka? Pris: 3200,-

Vinyasa

Vinyasa Yoga er synkronisering av pust og asanas, i en kontinuerlig flyt. Anbefalt til deg som har gjort yoga i minimum 6 mnd, og som ønsker en litt mer krevende klasse.

Kr 2400,-

Lyst å trene 2 ganger i uka? Pris: 3200,-

Bedriftsyoga

Å trene i eller rett etter arbeidstid er for mange arbeidstakere svært verdifullt, og for bedriftene er det både lønnsomt og givende å ha arbeidstakere som er friske og fokuserte.

Privattime

Dette er et tilbud til deg som ikke har mulighet eller ønske om å delta på åpne klasser. Sammen utvikler vi et yogaprogram som er skreddersydd dine behov.

Timeplan 2022:

Mandager

18.00 - 19.15: Nybegynner 

Mandager

19.30 - 20.45: Vinyasa

Torsdager

18.15 - 19.30: Videregående

Hvert kurs består av 17 kurskvelder, og hver klasse varer i 75 min.   Det er mulig å følge klassene direkte via zoom dersom du ikke har mulighet til å delta fysisk på klassen. Link gis ved forespørsel.
 
Kursene holdes i lokalene til Svartlamon kunst- og kulturbarnehage i Strandveien 33.
For å melde deg på, fyll ut kontaktskjema nederst på siden, eller send epost til trondheimyogaskole@gmail.com
For spørsmål, kan du også kontakte meg på:

Telefon: 976 355 94
Trondheim Yogaskole er også på facebook

Priser

En gang i uken kr 2400,-

Ønsker du å delta på flere enn ett kurs? For kr 3200,-  kan du komme på så mange klasser du ønsker.

Klippekort: 10 klipp kr 1700,-

Drop in kr 190,-

Dersom du er student,  arbeidsledig eller uføretrygdet gis det rabatt på kr 200,- ved fremlegg av bevis. Gjelder en gang i uken.

Trondheim Yogaskole har yogamatter til utlån, men ta med din egen hvis du har. Ta med deg et pledd til å dekke over deg under avspenning på slutten av hver yogaklasse. Kle deg i myke klær som ikke er til hinder for bevegelse.

 

Under vil du finne beskrivelse av hver enkelt klasse. Det er mulig å bytte klasse underveis dersom det er ledig plass. Det er også mulig å ta igjen klasser (innenfor semesteret) så sant det er ledig plass.

Nybegynner – Begynn der du er!

 

Mandager kl. 18.00 – 19.15

Dette er et klassisk hatha-yoga kurs. Du får grundig innføring i hver enkelt stilling (asana), med avspenning til slutt. Du lærer teknikker som hjelper deg å roe ned, være tilstede og til å ha en god relasjon til deg selv og verden rundt deg. Nybegynnerkurset kombinerer øvelser som gir styrke og mobilitet. Fokus på områder med spenninger, som skuldre, rygg og hofter, alt med en respektfull holdning til kroppens behov og begrensninger.

 

Videregående  kurs:

 

Torsdager kl. 18.15 – 19.30

Dersom du har gått et nybegynnerkurs er dette kurset et naturlig valg. Det bygger videre på det du lærte på nybegynnerkurset om asanas (stillinger), pranayama (pusteteknikker) og yogafilosofi. Nå går vi litt dypere, hele tiden med en ikke-presterende holdning. 

Meld deg på videregående kurs her: trondheimyogaskole@gmail.com

Vinyasa Yoga/avansert:

 

Mandager kl. 19.30 – 20.45

Vinyasa Yoga er synkronisering av pust og asanas, i en kontinuerlig flyt. Anbefalt til deg som har deltatt på nybegynner- eller videregående kurs, og som ønsker å gå videre til en mer dynamisk og litt mer utfordrende klasse. Det hele med en grunnholdning av omsorg og respekt for kroppens behov og begrensninger. Annenhver mandag sitter dem som vil igjen for 20 minutters meditasjon, instruksjon vil bli gitt ved behov. Dette er et ekstra tilbud som er gratis og åpent for alle.

Meld deg på Vinyasa yoga her: trondheimyogaskole@gmail.com

Bedriftsyoga:

 

Å trene i eller rett etter arbeidstid er for mange arbeidstakere svært verdifullt, og for bedriftene er det både lønnsomt og givende å ha arbeidstakere som er friske og fokuserte.
Her er en liste over bedrifter som pr. i dag mottar undervisning fra Trondheim Yogaskole.

  • Medisinsk Fakultet, St. Olavs Hospital

  • NINA-huset (Norsk institutt for naturforskning)

  • Svartlamon kunst- og kulturbarnehage

  • DMMH - høgskole for barnehagelærerutdanning

  • Miljøetaten – Trondheim Kommune

Privattime/personlig trener:

 

Dette er et tilbud til deg som ikke har mulighet eller ønske om å delta på åpne klasser. Sammen utvikler vi et yogaprogram som er skreddersydd dine behov.

Hver klasse varer i 60-75 min. Pris kr 1600,- Meld deg på privattimer her: trondheimyogaskole@gmail.com